Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1: Οι διαιτητές στα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Άρης

Superleague 1: Οι διαιτητές στα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Άρης
Intime.gr

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα “σφυρίξουν” στην όγδοη αγωνιστική των play off της Superleague 1, στην οποία ξεχωρίζουν τα δυο μεγάλα ντέρμπι, ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός και ΠΑΟΚΆρης.

Ο Ισραηλινός διαιτητής, Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ, ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι αιώνιων, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague 1

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Μπίτον, Σάγκι Μετσάμπερ, στο VAR οι Ζιβ Άντλερ, Θ.Μωυσιάδης και 4ος ο Ζαμπάλας. Την περασμένη σεζόν, ο Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ σφύριξε το Άρης – Ολυμπιακός (1-1), ενώ φέτος διηύθυνε το Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα (5-0).

Όσον αφορά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στο ΠΑΟΚ – Άρης θα βρεθεί ο πασίγνωστος, Φέλιξ Μπριχ (ΦΩΤΟ), ο οποίος είχε διευθύνει και το 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων στις 20 Φεβρουαρίου.

Στο… πλευρό του Γερμανού ρέφερι θα βρεθούν οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ, στο VAR ο Τίμο Γκέραχ, με τον Φωτόπουλο, ενώ 4ος θα είναι ο Κουτσιαύτης.

Τέλος, στο ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε Έλληνας διαιτητής, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ωστόσο στο VAR θα είναι ο Σέρβος Σέρτζαν Γιοβάνοβιτς. Βοηθοί του θα είναι οι Ψαρρής, Μεϊντάνας, 4ος ο Φωτιάς και βοηθός στο VAR ο Πετρόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις