Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: «Γκέλα» σε εντός έδρας πρεμιέρα μετά από 28 χρόνια για Ολυμπιακό και 18 για ΠΑΟΚ

Superleague: «Γκέλα» σε εντός έδρας πρεμιέρα μετά από 28 χρόνια για Ολυμπιακό και 18 για ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν «στραβά» το πρωτάθλημα της Superleague καθώς είχαν βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας κάτι που είχε να συμβεί από το 1993 για τους Πειραιώτες και το 2003 για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από το 1993 είχε να απωλέσει ο Ολυμπιακός βαθμούς εντός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς τότε είχε έρθει ισόπαλος (0-0) σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως είχε συμβεί και το 1981 πάλι με τον «αιώνιο» αντίπαλο απέναντι και το σκορ 1-1. Ο Ατρόμητος μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Φαλήρου γίνεται έτσι μόλις η δεύτερη ομάδα που «κόβει» βαθμούς από τους Πειραιώτες σε πρεμιέρα πρωταθλήματος, από καταβολής ίδρυσης της Α’ Εθνικής εδώ και 60 χρόνια- ενώ ταυτόχρονα διακόπτει και το σερί των 10 νικών που είχαν την τελευταία δεκαετία σε πρεμιέρες.

Από εκεί και πέρα και ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, ΠΑΟΚ μετά την ήττα σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, βίωσε την πρώτη του ήττα σε πρεμιέρα στην έδρα του μετά την έναρξη της σεζόν 2003-04, όταν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό 0-2 σε ένα ματς χωρίς κόσμο στις εξέδρες λόγω τιμωρίας και με τους πρώην «ασπρόμαυρους» Γεωργιάδη και Καφέ να σκοράρουν τα γκολ της νίκης για τους «ερυθρόλευκους». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις