Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο! Μάγεψε την ομογένεια με τα λόγια του [vid]

Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο! Μάγεψε την ομογένεια με τα λόγια του [vid]

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βραβεύτηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας, Cosmos σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια της λειτουργίας του και συγκλόνισε με τον συναισθηματικό λόγο του, στη Ν. Υόρκη. 

Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός και μίλησε με αγάπη για την οικογένειά του και την Ελλάδα. Είπε ότι ο αφανής ήρωας είναι ο αδερφός του Θανάσης και τόνισε ότι είναι ο καλύτερος μεγαλύτερος αδελφός που θα μπορούσε να έχει. Μίλησε για τον αγώνα των γονέων του και για την Ελλάδα.

«Και στην Εθνική που θα παίξουμε, ο κόσμος και η ομάδα πρέπει να γίνει ένα. Προτιμώ ένα μετάλλιο με την Ελλάδα, παρά να πάρω ένα πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων.

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα τόνισε: «Υπήρχαν ημέρες που οι γονείς μου δεν έτρωγαν για να φάω εγώ και τα αδέρφια μου».

Και επεσήμανε: «Υπόσχομαι πως θα γίνουμε το καλύτερο πρότυπο στα νέα παιδιά. Πρέπει να υπάρχει στήριξη από τον κόσμο. Πρέπει να μάθουμε τα παιδιά πώς να δουλεύουν σκληρά. Δεν έχει τελειώσει η Ελλάδα. Πιο σημαντικό από όλα είναι η στήριξη των παιδιών μας». 

Δείτε τον υπέροχο λόγο του Γιάννη

 Πηγή βίντεο: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε