Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

The Night Of The Legend: Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη

The Night Of The Legend: Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη

Το «The Night Of The Legend» η βραδιά αφιέρωση στον Βασίλη Σπανούλη διεξάγεται σήμερα Κυριακή (17/09) στις 20:00, με τον Ολυμπιακό να αποσύρει την φανέλα με το νούμερο 7, την οποία φορούσε ο παλαίμαχος θρύλος του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα δώσει την πρώτη του φιλική αναμέτρηση μπροστά στον κόσμο της ομάδας του, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την Αρμάνι Μιλάνο.

Ωστόσο το εν λόγω φιλικό βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς η βραδιά είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα δει την φανέλα που φορούσε στον Ολυμπιακό να αποσύρεται, με τον ίδιο μάλιστα να αναμένεται να αποθεωθεί από όσους δώσουν το παρών στο ΣΕΦ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα γίνει μια τελετή για τον «Κill Bill» ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων μετά εκείνο που έγινε στο προπονητικό του ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 60-57.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η βραδιά που όλοι περιμένουμε πλησιάζει και σε 7 μέρες από σήμερα ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον άνθρωπο που με το 7 στην πλάτη, οδήγησε την ομάδα μας στις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας της.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Emporio Armani Milan και η τελετή κατά την οποία θα κρεμαστεί για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

Το event θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα (20.00 αντί για 20.30) και θα χωριστεί σε δυο μέρη. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί η τελετή προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού και στις 21.00 θα ξεκινήσει η προθέρμανση του Ολυμπιακού και της ιταλικής ομάδας.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις