Αθλητικά

Wimbledon – Μαρία Σάκκαρη: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της με την Ζόι Χάιβς

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα κάνει τελικά σήμερα (27/06) πρεμιέρα στο Wimbledon, αφού ο αγώνας της με την Ζόι Χάιβς αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης στο Λονδίνο.

Το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Χάιβς ήταν προγραμματισμένο να “κλείσει” το πρόγραμμα στο Court 1 του Wimbledon, αλλά οι σημαντικές καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάγκασαν τους διοργανωτές να το αναβάλλουν  αρχικά για αύριο Τρίτη. 

Εκτός από τον αγώνα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, αναβλήθηκαν επίσης για τον ίδιο λόγο και οι αναμετρήσεις Πένιστον-Λαακσόνεν, Τζόνσον-Ντιμιτρόφ, Κόστγιουκ-Σουόν, Ντάνιελ-Μπάες, Σάβιλ-Τόμοβα, Βικμάγερ-Ζου, Ντοντέν-Οσταπένκο, Ζανγκ-Ντόι και Γκοφέν-Άλμποτ.

ca

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα