Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Χαριστέας: Δεν δέχομαι να έχουν γνώμη οι άσχετοι για την Εθνική

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Άγγελος Χαριστέας εξαπέλυσε νέα επίθεση σε όσους κάνουν κριτική μέσω πληκτρολογίου στην Εθνική ομάδα και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το άθλημα.

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο…

“Ούτε με το ανάθεμα ούτε με τις θριαμβολογίες προσφέρουμε τίποτε όλοι εμείς που είμαστε έξω από το χώρο. Και επειδή συνηθίζουμε να λέμε ότι στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα, ας περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας της ομάδας μας και τότε το συζητάμε. Εγώ εύχομαι, πάντως, να τα ξαναπούμε μετά το τέλος.

Διαβάζω μερικά tweets. Ο πιο κομπλεξικός λαός στον κόσμο είμαστε, με διάφορα παιδάκια που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους να κρίνουν. Πρώτα πρώτα, το μετάνιωσα γιατί κατάλαβα ότι… έριξα λάδι στη φωτιά. Κι ακόμη, όπως έγραψα, με τις λίγες λέξεις που χρησιμοποίησα, πολλοί δεν κατάλαβαν τι ήθελα να πω. Η κριτική είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και ο επαγγελματίας αθλητής τη δέχεται. Εκείνο που εγώ δεν δέχομαι είναι να έχουν γνώμη κάποιοι άσχετοι, που συνηθίζουν να ισοπεδώνουν τους πάντες και τα πάντα. Οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο. Μπράβο στα παιδιά που δικαίωσαν αυτούς που τους πιστεύουν. Ας είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα και όπου μας πάει”.

Το χάμστερ δεν είναι μαζί μας! Έδειξε Κόστα Ρίκα (VIDEO)

Οι διεθνείς έστειλαν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρα: Δεν θέλουμε πριμ!

“Απαιτητικοί” οι Κοσταρικανοί: “Καταστρέψτε την Ακρόπολη και κατακτήστε τον Όλυμπο”

H μεγαλύτερη ημέρα… μέχρι την επόμενη! Κόστα Ρίκα – Ελλάδα (23.00)

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε