Αθλητικά

ΑΕΚ: Δείπνο των παικτών χωρίς μέλος του επιτελείου ή της διοίκησης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεντρώθηκαν και δείπνησαν μόνοι τους χθες (16/2) οι παίκτες της ΑΕΚ, χωρίς την παρουσία του Αργύρη Γιαννίκη ή κάποιου άλλου μέλους του τεχνικού επιτελείου αλλά και της διοίκησης.

Την πρωτοβουλία να δειπνήσουν όλοι μαζί πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ, σε μία προσπάθεια τόνωσης του ηθικού τους και συσπείρωσης της ομάδας. Συγκεντρώθηκαν έτσι σε εστιατόριο το βράδυ της Τετάρτης (16/2) χωρίς μάλιστα να υπάρχει μαζί τους κανένα άλλο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος ή της διοίκησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε η Ντραγκομίροβα για τα σχόλια στα social media: Δεν μπαίνω στο στάδιο για να κριθώ από το αν φορούσα μάσκαρα ή κραγιόν
Απάντησε σε όσους κρίνουν την εμφάνισή της και όχι τις επιδόσεις της και τόνισε: «Θέλω να ζω τη ζωή που θέλω εγώ, όχι τη ζωή που θέλουν οι άλλοι για μένα»
Η Αναστασία Ντραγκομίτροβα (ΦΩΤΟ AP Photo 15