Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η πρώτη συγκέντρωση και το φιλικό με την Γκενκ

ΑΕΚ: Η πρώτη συγκέντρωση και το φιλικό με την Γκενκ
Intime.gr

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ολοκληρώνουν τις διακοπές τους και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις προπονήσεις, με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας. Η Ένωση ανακοίνωσε φιλικό με την Γκενκ.

Ξεκινούν τα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά -ενόψει της νέας σεζόν- την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις, ενώ το Σάββατο θα γίνουν τα εργομετρικά και την Κυριακή (3/7) η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε γκρουπ για τις εξετάσεις τους, ενώ θα απουσιάσουν οι διεθνείς οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις 6 Ιουλίου.

Οι προπονήσεις στα Σπάτα θα συνεχιστούν έως τις 11/7 και την επομένη η αποστολή θα αποχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Γκενκ στο Βέλγιο (16:00 τοπική ώρα), το οποίο αποτελεί και το πρώτο επιβεβαιωμένο φιλικό της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο φιλικό θα πάρει τη θέση της φιλικής “μάχης” της Ένωσης με την Άλκμααρ. Μέχρι στιγμής, η ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί να δώσει φιλικές αναμετρήσεις και με τις Χέρενφεν, Φόλενταμ, Ομόνοια, αλλά και με τον Βόλο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις