Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Ξέσπασμα» Λάνγκφορντ – «Παίζω στο πρωτάθλημα με τους χειρότερους διαιτητές»

ΑΕΚ: «Ξέσπασμα» Λάνγκφορντ – «Παίζω στο πρωτάθλημα με τους χειρότερους διαιτητές»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν πολύ εκνευρισμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρας και ξέσπασε μετά τη λήξη του αγώνα σε ανάρτησή του στα social media.

Με την διαιτητική τριάδα πουτ αποτελούσαν οι Πέτρος Παπαπέτρου, Βάσω Τσαρούχα και Τάσος Μάνος τα είχε ο Κιθ Λάνγκφορντ μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Πάτρα από τον Προμηθέα, η οποία καταδίκασε την Ένωση να κυνηγά την 4η θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League.

Click4More: «Βύθισε» την ΑΕΚ ο Προμηθέας με τρομερό buzzer beater του Γκραντ (video)

Ο Αμερικανός γκαρντ, που τέλειωσε το ματς με 18 πόντους, αφού έδωσε τα εύσημα στον Τζεράι Γκραντ που έβαλε το νικητήριο καλάθισ τη λήξη για τους Πατρινούς, χαρακτήρισε τους διαιτητές στην Ελλάδα τους χειρότερους που έχει συναντήσει στην 16χρονη καριέρα του, ενώ συνολικά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα στο ματς.

Η ανάρτηση του Κιθ Λάνκφορντ

«Μεγάλο σουτ απόψε. Δίνω τα εύσημα εκεί που πρέπει. Κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις. Ωστόσο, παίζω στη λίγκα με τους χειρότερους διαιτητές στη 16χρονη καριέρα μου. Κι αυτό με αηδιάζει. Μην χάνετε τον χρόνο σας με απαντήσεις, δεν θα απαντήσω ποτέ. Σπουδαία μάχη απόψε από τους συμπαίκτες μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις