Αθλητικά

ΑΕΚ: Μέσα ο Μπρέσεβιτς

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για τον αγώνα με τον Περαμαϊκό.

Ο Κροάτης επιθετικός, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της Πέμπτης, ωστόσο, την Παρασκευή ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα και έδειξε ετοιμοπόλεμος. Έτσι, ο τεχνικός της «Ένωσης», όλα δείχνουν, ότι θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπρέσεβιτς.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Δέλλας είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν χωρίς προβλήματα και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την 20αδα για το Κυριακάτικο ματς (15.00) 

Αναλυτικά: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Πλατέλλας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Ρόβας, Ράμα, Κάτσικας, Τσούπρος, Τσουκαλάς και Τσεβάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα