Αθλητικά

ΑΕΚ: Οικογενειακό δίτερμα και τριήμερο ρεπό μετά την αναβολή του τελικού

Με οικογενειακό διπλό στα Σπάτα κύλησε η σημερινή (30/8) προπόνηση της ΑΕΚ, μετά την αναβολή του τελικού, ενώ ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε να δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του. 

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων σήμερα (30/8), μετά την ενημέρωση περί αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, και ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης που περιλάμβανε κατά κύριο λόγο οικογενειακό δίτερμα.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, μάλιστα τους ενημέρωσε ότι τους παραχωρεί τριήμερο ρεπό,συνεπώς η επόμενη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (3/8) με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να υποβάλλονται σε τεστ για τον κορονοϊό και στις 19:30 οι παίκτες θα προπονηθούν στα Σπάτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα