Ο Αντωνιάδης χαρακτηρίζεται, μάλιστα, ως ο πρώτος Έλληνας σταρ, ενώ γίνεται αναφορά και στη φοβερή πορεία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1971.
Η δήλωση του παλαίμαχου Έλληνα άσσου:
“Ήμασταν πρωτοπόροι, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το ερασιτεχνικό της ποδόσφαιρο κόντρα σε επαγγελματίες. Μας πήρε δέκα χρόνια για να καταλάβουμε τι πετύχαμε. Μπορώ να πω πως εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο ξανά, αλλά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο.
Αυτή η πορεία, ήταν σαν ταινία. Θυμάμαι τον Φέρεντς Πούσκας να μας τονώνει την ψυχολογία, να μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τους αντιπάλους μας. Το διάσημο ‘έντεκα αυτοί, έντεκα κι εμείς’ ή το ‘έχουν δυο πόδια, όπως κι εσείς άρα μπορείτε να τους νικήσετε’, ήταν μερικά από αυτά που μας έλεγε.
Θυμάμαι ακόμα το τρομερό συναίσθημα όταν βγήκαμε στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό. Δεν λυπάμαι για την ήττα μας, το θυμάμαι κυρίως ως το ξεκίνημα της κυριαρχίας του Άγιαξ. Ήταν τρομερή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην ήταν τόσο χαρισματικός όσο ο Άγιαξ, αλλά οι εμφανίσεις τους πρέπει να μνημονεύονται ως κάτι το εξαιρετικά εντυπωσιακό”.