Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αγγλία – Σκωτία: Μπύρα, τσακωμοί και συλλήψεις στο Λονδίνο

Αγγλία – Σκωτία: Μπύρα, τσακωμοί και συλλήψεις στο Λονδίνο
Reuters

Μια ποδοσφαιρική «μάχη» ανάμεσα σε Αγγλία και Σκωτία, τις περισσότερες φορές… ξεφεύγει από τα όρια του αγωνιστικού χώρου, με τους φίλους των δυο ομάδων να δίνουν το δικό τους «σόου».

Οι φίλοι της Σκωτίας… ακολούθησαν την ομάδα τους στο Λονδίνο, για τη «μάχη» με την Αγγλία στο Euro 2020 και έκαναν αισθητή την παρουσία τους. «Αναστάτωσαν» την πόλη, τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα στο Γουέμπλεϊ.

Χιλιάδες Σκωτσέζοι οπαδοί ήπιαν άφθονο αλκόολ, στην… προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Άγγλους, ενώ δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις τσακωμών, με παρέες Άγγλων, πριν τον αγώνα.

Το ματς για το Euro 2020 έμεινε στο 0-0, με τους φίλους της Σκωτίας να συγκεντρώνονται στη στην Leicester Sq για το νέο τους… πάρτι. Η Αστυνομία είχε παρουσία στην περιοχή ζητώντας από τους οπαδούς να διαλυθούν, καθώς παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αλλά μάταια. Το… ξενύχτησαν.

Συνθήματα, καπνογόνα και φυσικά μπόλικη μπύρα συνέθεσαν το σκηνικό που επικράτησε

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπήρξε, η Αστυνομία συνέλαβε 18 άτομα στο κεντρικό Λονδίνο και σε χώρους γύρω από το Γουέμπλει (ο αριθμός ανέβηκε στη συνέχεια στις 26) με τις κατηγορίες της ρατσιστικής συμπεριφοράς, κατάσταση μέθης, διατάραξης αλλά και επίθεσης σε Αστυνομικό.

Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες αλλά και ένα εργαλείο το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «όπλο», μιας και μπορεί να προκαλέσει σημαντικές σωματικές βλάβες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις