Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Σόου Φόστερ και 100άρα νίκη στην παράταση για το “τριφύλλι”

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Σόου Φόστερ και 100άρα νίκη στην παράταση για το “τριφύλλι”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 110-102 (92-92 κ.δ) την Άλμπα Βερολίνου στην παράταση και κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά του Κάουνας, σε ένα ματς όπου ο Μάρκους Φόστερ ήταν ασταμάτητος πετυχαίνοντας 29 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε “ζεστά” το παιχνίδι και στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου είχε προβάδισμα τριών πόντων (26-23), έχοντας αρκετά καλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα, αλλά κάνοντας αρκετά λάθη, ενώ και οι άμυνες είχαν πάει… περίπατο με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 49-43 υπέρ των “πρασίνων”.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ, ενώ η Άλμπα προσπέρασε λίγο πριν το φινάλε του ματς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 1/2 βολές ισοφάρισε 92-92 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης. Εκεί οι πρωταθλητές Ελλάδας κυριάρχησαν με τον Φόστερ να είναι καθοριστικός και με διαδοχικούς πόντους “υπέγραψε” τη νίκη με 110-102.

Ο Αμερικανός ήταν απολαυστικός και σταμάτησε στους 29 πόντους, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος σταμάτησε στους 19, όσους έβαλε και ο αρχηγός των “πράσινων” Ιωάννης Παπαπέτρου. Καλή και η παρουσία του Ζακ Όγκαστ με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους ο Τίμαν ξεχώρισε με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις