Αθλητικά

“Άλωσε” το Μάλεμε η Παναχαϊκή – Μόνη πρώτη η Βέροια

Η Παναχαϊκή έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε με νίκη (2-0) από την έδρα του Πλατανιά, την ώρα που η Βέροια επικρατούσε με 3-1 μέσα στα Μέγαρα επί του Βύζαντα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Πατρινοί πήραν το σπουδαίο “διπλό” χάρη στα τέρματα των Μαπούκου (60’) και Φουρτάδο (74’), ενώ ο δεύτερος λίγο αργότερα αποβλήθηκε.

Η Βέροια δέχτηκε το δώρο του Πλατανιά, αφού την ίδια ώρα πέρναγε εύκολα από τα Μέγαρα. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν σαν σίφουνας, προηγήθηκαν 3-0 με τους Καλογέρη (13’), Καντι (17’) και Ολαϊτάν (51’) πριν ο Οικονομόπουλος διαμορφώσει το τελικό σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Καλλονή-Πανθρακικός 1-1
(43’ πεν. Λεοζίνιο-79’ πεν. Κοντογουλίδης)

Σάββατο

Ηρακλής Ψαχνών-Λάρισα 0-0

Κυριακή

Πλατανιάς-Παναχαϊκή 0-2
(60’ Μαπούκου, 74’ Φουρτάδο)

Βύζας Μεγάρων-Βέροια 1-3
(59’ Οικονομόπουλος – 13’ Καλογέρης, 17’ Καντι, 51’ Ολαϊτάν)

Πανσερραϊκός-Πιερικός 1-2
(43’ Τάντιτς – 45’ Κουτσοσπύρος, 55’ Μπλαζέφσκι)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Θρασύβουλος 0-0

Φωκικός-Εθνικός Αστέρας 1-1
(81’ Διαμαντόπουλος – 86’ Μαστρογιάννης)

Αναγέννηση Επανομής-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(66’ Μπεκιάρης)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα