Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Άναψε «φωτιές» ο Λουτσέσκου: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα;»

Άναψε «φωτιές» ο Λουτσέσκου: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα;»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μείνει χωρίς ομάδα εδώ και λίγους μήνες και ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θα βρεθεί σε κάποιο πάγκο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, που κατέκτησε αήττητος τον τίτλο με τον “Δικέφαλο του Βορρά” στη Superleague, αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στη διαφωνία του με την ιδιοκτησία της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, αλλά σημείωσε και την επιτυχία του στην Ελλάδα, ανάβοντας… φωτιές για το μέλλον του.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Δεν θα προπονήσω κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι μεγάλος, έχω περάσει πολλές εμπειρίες, είχα μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, οπότε δε νομίζω ότι δεν έχω ευκαιρίες…

Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία; Υπάρχουν μέρη όπου ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Ήταν μια τέτοια κατάσταση στην Ελλάδα … Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν αήττητοι, ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Έφτασα σε ένα σημείο όπου υπήρχε μια απόκλιση απόψεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και του προπονητή. Αντί να συνεχίσω έτσι και να μπω σε μια τεταμένη κατάσταση, προτίμησα να φύγω…  Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να εισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν είναι καθόλου εύκολο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις