Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ανατροπή… εξπρές και σπουδαίο “τρίποντο” στην έδρα της Έβερτον για την Γιουνάιτεντ (video)

Ανατροπή… εξπρές και σπουδαίο “τρίποντο” στην έδρα της Έβερτον για την Γιουνάιτεντ (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Έβερτον στο “Γκούντισον Παρκ” για την 8η αγωνιστική της Premier League, με τον Έντισον Καβάνι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων”.

Επιστροφή στις νίκες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και… ανάσα για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” που προέρχονταν από την ήττα στους ομίλου του Champions League με την Μπασάκσεχιρ, βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Μπερνάρντ στο 19′, μετά από ασίστ του… Πίκφορντ.

Πάνω που το πράγμα άρχισε να… ζορίζει, ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε το “όπλο” του και με δύο γκολ σε διάστημα 7 λεπτών (25′, 32′) έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο μέρος παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, δεν έφτασαν σε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, με εξαίρεση ένα σουτ του Ντουκουρλέ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, που έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρι του Ντε Χέα.

Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Έντισον Καβάνι, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Με αυτή τη νίκη η Γιουνάιτεντ “έπιασε” στην 5η θέση και τους 13 βαθμούς την Έβερτον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις