Αθλητικά

Απέρριψε τους “αιώνιους” και πάει Μάλαγα ο ΜακΙντάιρ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Αμερικανό πλέι μέκερ της Σιένα, αλλά η πρόταση της Μάλαγα ήταν κατά 200.000 ευρώ καλύτερη και ο παίκτης αποφάσισε να γίνει "Ισπανός".

Η πρώτη μετεγγραφική μάχη “αιωνίων”, χάθηκε και από τους δύο. Ο Τερέλ ΜακΙντάιρ έκανε την επιλογή του και αυτή είναι η Μάλαγα.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός περίμεναν την απάντηση του παίκτη αλλά αυτή ήταν αρνητική και προς τους δύο. Η Μάλαγα προσέφερε 2,6 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο στον Αμερικανό, 200.000 περισσότερα από αυτά που του έδιναν οι ερυθρόλευκοι.

Πλέον οι αιώνιοι περιμένουν την απάντηση του Σπανούλη για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα