Αθλητικά

Απλώς η καλύτερη – Ο Ολυμπιακός υπέκυψε στην ανώτερη ΤΣΣΚΑ

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, "κοίταξαν" στα μάτια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας των Κιριλένκο, Κρίστιτς, Τεόντοσιτς αλλά στο τέλος λύγισε και ηττήθηκε με 86-78 στο ΣΕΦ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρώτο μεγάλο κρας τεστ του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκας μπορεί να μην ήταν νικηφόρο αλλά το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Ίβκοβιτς έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με την πρώτη φάση του θεσμού.

Σε μεγάλο διάστημα του αγώνα ο Ολυμπιακός έπαιξε στα ίσα την ΤΣΣΚΑ. Ο Σπανούλης είχε το ρόλο του ηγέτη αλλά πήρε και βοήθειες από τους Άντιτς, Γκετσεβίτσιους, Σλούκα ακόμη και από τον Ντόρσει που έκανε μόλις τη δεύτερη εμφάνιση του με τους ερυθρόλευκους.

Οι Ρώσοι όμως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν την υπεροχή τους, είχαν περισσότερες λύσεις και με πρώτο σκόρερ τον Κρίστιτς έφτασαν στη νίκη.

Αν πάντως ο Ολυμπιακός δείξει ανάλογο πρόσωπο και στη συνέχεια μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 44-40, 58-62, 78-86

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 13, Άντιτς 13, Σπανούλης 11, Ντόρσεϊ 2, Πελεκάνος 3, Γκετσεβίτσιους 14, Γλυνιαδάκης 1, Πρίντεζης, Παπανικολάου 6, Μάντζαρης 1, Σλούκας 8, Λο 2

ΤΣΣΚΑ (Καζλάουσκας): Τεόντοσιτς 8, Λαβρίνοβιτς, Σισκάουσκας 12, Κρίστιτς 18, Κιριλένκο 11, Βορόνοφ, Βοροντσέβιτς, Σβεντ 7, Καούν 4, Κριάπα 16, Γκόρντον 10

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα