Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Από τον Επστάιν στον Γκοβού είναι μακρύς ο δρόμος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό “μια ανάσα” από τον Γκοβού και πολύ κοντά στον Μπορντόν. Σημαίνει αυτό ότι οι πράσινοι φέρνουν έναν εξαιρετικό παίκτη για τη θέση του δεξιού εξτρέμ και έναν ηγέτη για την άμυνα τους. Με άλλα λόγια κλείνουν τις δύο τρύπες που όλοι διαπιστώνουν πως υπάρχουν στην ομάδα του τριφυλλιού.

Ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι εξαιρετικός εξτρέμ. Για  χρόνια βασικός στην Λιόν και πάντα  στις επιλογές για την εθνική Γαλλίας. Ταχύς, ντριμπλέρ με αίσθηση του γκολ. Παίκτης απαιτήσεων και μεγάλων εμπειριών. Στη Γαλλία ασφαλώς θεωρείται παίκτης μεγαλύτερης ποιότητας από τον Σισέ.

Ο Μαρσέλο Μπορντόν είναι για χρόνια ηγέτης στην άμυνα  της Σάλκε. Κεντρικός αμυντικός, με δύναμη, εξαιρετικά άλματα και καλό “κατέβασμα” της μπάλας. Ο βραζιλιάνος βαδίζει στα ποδοσφαιρικά “γεράματα” αλλά δεν του φαίνεται. Εντυπωσιάζει με το παράστημα του και εμπνέει τους συμπαίκτες του. Παίκτης με προσωπικότητα που λείπει από την πράσινη άμυνα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Νίκος Νιόμπλιας τον είχε πρώτο στη λίστα προτίμησης γι’ αυτή τη θέση. Ας “πάτησε” τα τριαντατέσσερα.

Με τον Γκοβού και τον Μπορντόν, ο Παναθηναϊκός βάζει ποιότητα και εμπειρία στις γραμμές του. Θεωρητικά εμφανίζεται  πιο ενισχυμένος από την περσινή  χρονιά. Άσχετα με τα “μαλλιοτραβήγματα” των πολυμετοχικών σε διοικητικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός του Γόντικα, του Φρέιτας και του Γιάννη Βαρδινογιάννη φέρνει στην Παιανία δύο παικταράδες πληρώνοντας μόνο τα (πλούσια) συμβόλαια τους.

Την ίδια ώρα ο  Ολυμπιακός των πολλαπλών ελλείψεων έχει να αντιπαραβάλει τον Μιραλάς και τον Επστάιν. Πρέπει δηλαδή να σπριντάρει και να ξοδέψει πολύ περισσότερα για να καλύψει το χαμένος έδαφος.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε