Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκάλυψη στην Ισπανία: «Ο ΠΑΟΚ επέμεινε για τη μετεγγραφή του Μουνίρ»

Αποκάλυψη στην Ισπανία: «Ο ΠΑΟΚ επέμεινε για τη μετεγγραφή του Μουνίρ»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να “πάλεψε” για μία σπουδαία μετεγγραφή στο τέλος του καλοκαιριού, καθώς επέμεινε για την απόκτηση του άλλοτε… παιδιού θαύματος της Μπαρτσελόνα, Μουνίρ Ελ Χανταντί.

Ο Μαροκινός εξτρέμ αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Σεβίλλη, η οποία και του έβαλε “πωλητήριο”, προσδοκώντας σε ένα ποσό της τάξης των 10.000.000 ευρώ. Τέτοια πρόταση δεν έφθασε όμως στα γραφεία της, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλησε να φύγει από την ομάδα.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του όμως, πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του και ανάμεσά τους ήταν και ο ΠΑΟΚ, ο οποίο επέμεινε μάλιστα για τη μετεγγραφή, η οποία δεν έγινε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή τόνισε στο ισπανικό sevilla.abc.es, ότι ο Μουνιρ. «Είχε πολλές προσφορές από αρκετές ομάδες», αναφέροντας την Αϊντχόφεν, τη Φέγενορντ, τον Άγιαξ, την Κρίσταλ Πάλας, τη Γουέστ Χαμ, τη Νάπολι, τη Τζένοα, την Τορίνο, τη Νις, τη Ναντ και τη Φενέρμπαχτσε μεταξύ αυτών. Πρόσθεσε όμως και τα εξής: “Πάνω απ’ όλα είχε πρόταση κι από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που επέμεινε πάρα πολύ, μέχρι και δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις