Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αποχωρεί ο Πατέρας;

Σκεπιτικός για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
Σκεπιτικός για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, είναι ο Νικόλας Πατέρας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο. Οι λόγοι του προβληματισμού του. Τι δηλώνει ο ίδιος.

“Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως ειλημμένη την απόφασή μου για αποχώρηση από την προεδρία της ΠΑΕ θέλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεπώς, τόσο η ομάδα όσο και η διοίκηση ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτές και ούτε πανηγυρίζουμε πρόωρα ούτε στρέφουμε αλλού το βλέμμα μας. Καμία λοιπόν απόφαση σχετική με τις διοικητικές εξελίξεις δεν έχει ληφθεί και στο βαθμό τουλάχιστον που με αφορά προσωπικά, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και πριν τη λήξη της θητείας μου”, τονίζει ο Νικόλας Πατέρας, με γραπτή του δήλωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του σε συνέντευξη Τύπου, που θα δώσει σε ένα μήνα και ότι η “ζυγαριά” γέρνει προς την αποχώρηση του.

Ο πρώτος λόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο ετών η καθημερινή ενασχόληση του με τον Παναθηναϊκό είχε προσωπικό κόστος, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι στο διάστημα που είναι Πρόεδρος βρέθηκε σε πολλές περιπτώσεις στην μέση, προσπαθώντας να “γεφυρώσει” το χάσμα μεταξύ των μετόχων.

Η αποχώρηση του από την θέση του Προέδρου δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει και από τους “πράσινους”. Ο Νικόλας Πατέρας θα κρατήσει τις μετοχές του, όπως και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Διαψεύδει ότι θα διεκδικήσει την προεδρία ο Θ.Γιαννακόπουλος

Τα σχέδια του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν

Παναθηναϊκός καλεί Γαλλία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε