Αθλητικά

Αραντίνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Άνετη πρόκριση για τις «ρεζέρβες» στους «16» του Κύπελλο Ισπανίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… φουλ ροτέισον στην έδρα της Αραντίνα (ομάδα της 4ης ποδοσφαιρικής κατηγορίας) και ένα μικρό της «ξέσπασμα» ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη (3-1) και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πετυχαίνοντας δυο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μέσα σε 78 δευτερόλεπτα (!) η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε εκτός έδρας την Αρανδίνα με 3-1 και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η ομάδα του Αντελότι παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και άνοιξε το σκορ στο 54’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χοσέλου. Με την επανεκκίνηση του ματς, η Ρεάλ έκλεψε την μπάλα, έφυγε μπροστά και ο Ντίαθ με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 0-2.

Στο 90+1′ ο Ροδρίγο (πέρασε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο) με παλσέ από το πέναλτι διαμόρφωσε το 0-3 και λίγο μετά ήρθε το 1-3 με αυτογκόλ του Νάτσο.

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα – Βινίσιους Τομπίας (79’ Άλβαρο Ροντρίγκες), Νάτσο, Καρίγιο, Φραν Γκαρθία – Καμαβινγκά (60’ Βαλβέρδε), Θεμπάγιος, Νίκο Πας (69’ Μάριο Μαρτίν), Γκιουλέρ (60’ Ροντρίγκο) – Μπραΐμ Ντίαθ, Χοσέλου.

Σε άλλο ματς, το τέρμα του Μπεναβίδες στο 57΄ αποδείχθηκε «σωτήριο» στη μοναδική αναμέτρηση της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ ομάδων της La Liga, χαρίζοντας στην Αλαβές την πρόκριση με 1-0 επί της Μπέτις, στη Βιτόρια.

Επίσης, η Τζιρόνα σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, γράφοντας το 2-0 στην έδρα της Ελτσε. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Μπλιντ (37΄) και Κόουτο (67΄).

Θυμίζουμε ότι όλοι οι αγώνες είναι νοκ-άουτ, ενώ η κλήρωση του επόμενου γύρου θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (08/01).

Αποτελέσματα και σκόρερ στον γύρο των “32” του Κυπέλλου Ισπανίας:

    Λούγκο – Ατλέτικο 1-3 (39′ Αντονέτι – 2′ Κορέα, 66′, 74′ Ντεπάι)

    Εσπανιόλ – Χετάφε 0-1 (87′ Μίγια)

    Έλτσε – Χιρόνα 0-2 (37′ Μπλιντ, 67′ Κόουτο)

    Ουέσκα – Ράγιο 0-2 (118′ Βαλεντίν, 122′ Παλαθόν)

    Αλαβές – Μπέτις 1-0 (57′ Μπεναβίδες)

    Αραντίνα – Ρεάλ 1-3 (90+4′ Καμπράλ – 54′ πεν. Χοσέλου, 55′ Ντίαθ, 90+1′ Ροντρίγκο)

    07/01 13:00 Αμορεμπιέτα – Θέλτα

    07/01 13:00 Μπούργκος – Μαγιόρκα

    07/01 17:00 Καστεγιόν – Οσασούνα

    07/01 17:00 Φερόλ – Σεβίλλη

    07/01 19:00 Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα – Βιγιαρεάλ

    07/01 20:00 Έιμπαρ – Αθλέτικ

    07/01 20:00: Καρταγένα – Βαλένθια

    07/01 22:00 Μάλαγα – Σοσιεδάδ

    07/01 22:00 Μπαρμπάστρο – Μπαρτσελόνα

    07/01 22:00 Τενερίφη – Λας Πάλμας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»