Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σιαμπάνης – Κορυφαίος για τον Οκτώβριο ο Τζέγκο

Άρης: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σιαμπάνης – Κορυφαίος για τον Οκτώβριο ο Τζέγκο

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό, με την προσθήκη του Μάριου Σιαμπάνη που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Κορυφαίος παίκτης της Superleague για τον μήνα Οκτώβριο αναδείχθηκε ο μέσος των “κιτρίνων” Τζέιμς Τζέγκο.

Την πρώτη θέση στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο παίκτης της Superleague το μήνα Οκτώβριο πήρε ο Τζέιμς Τζέγκο, προσπερνώντας τους Κάρολ Σφιντέρφσκι (ΠΑΟΚ) και Φιουσέφ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός). Από εκεί και πέρα οι “κίτρινοι” συνέχισαν σήμερα (18/11) την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, παρουσία πλέον και του νεαρού γκολκίπερ, Μάριου Σιαμπάνη. που επέστρεψε στις προπονήσεις και εν αναμονή των υπολοίπων διεθνών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (22/11, 17:15 – Γήπεδο Παναιτωλικού), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Στο σημερινό πρόγραμμα – που περιλάμβανε προπόνηση με ασκήσεις ταχυδύναμης, επιθετική μετάβαση και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους – συμμετείχε και ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων. Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει – ακόμη – διαθέσιμους τον Κριστιάν Γκάνεα που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ρουμανίας και τον Φαμπιάν Έμαν που είναι με την εθνική Ελπίδων της Αυστρίας.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις