Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άρης – Μπούργος: «Ταυτίζομαι με τον κόσμο της ομάδας»

Άρης – Μπούργος: «Ταυτίζομαι με τον κόσμο της ομάδας»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της ΑΕΚ στην προτελευταία αγωνιστική των play off της Superleague 1 και εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη, με τον Χέρμαν Μπούργος όμως να εστιάζει όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί και όχι με την επόμενη σεζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει στη Nova για του χρόνου, αλλά έδειξε ικανοποιημένος στην ομάδα και τόνισε ότι ταυτίζεται με τους οπαδούς των “κιτρίνων”.

Οι δηλώσεις του Μπούργος

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος γιατί πίστεψα στους παίκτες από την πρώτη στιγμή που ήρθα, ήταν μία επική ανατροπή και είμαι ευτυχισμένος και για τον κόσμο που του δώσαμε μεγάλη χαρά».

Για τις σκέψεις του κατά την ώρα του αγώνα και μέχρι την ανατροπή του Άρη: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, είχαμε το δοκάρι του Ιτούρμπε και αποδώσαμε ικανοποιητικά. Ήταν ένας… τελικός για εμάς και είναι λογικό να υπάρχουν ανατροπές».

Για το που θέλει να αφιερώσει την μεγάλη επιτυχία του με τον Άρη ως πρώτος προπονητής: «Στον κόσμο του Άρη και την οικογένειά μου, όπως και την κόρη μου που ήταν στο γήπεδο και με στηρίζει πάντα, θέλω να της το αφιερώσω όπως και σε όλα τα παιδιά μου».

Για τους πανηγυρισμούς: «Εγώ ξεκίνησα ήδη να προετοιμάζομαι για τα Γιάννινα όπου πρέπει να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ».

Για τον Πάλμα και το ότι ήταν καθοριστικός στο ματς με την ΑΕΚ: «Δεν θα μιλήσω ατομικά με ποδοσφαιριστή, αλλά μόνο για όλη την ομάδα».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό του η επόμενη σεζόν: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς στα Γιάννινα που πρέπει να κερδίσουμε, για την επόμενη σεζόν δεν έχουμε βρεθεί ακόμη με τον κύριο Καρυπίδη και δεν μπορώ να μιλήσω σίγουρα γι’ αυτό. Δεν έχω κάνει κάποια εισήγηση».

Για το αν έχει βρει στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη όσα ήθελε: «Οπωσδήποτε, ο κόσμος του Άρη είναι πάρα πολύ παθιασμένος και ταυτίζομαι μαζί του».

Για το αν επικοινώνησε μαζί του ο Ντιέγκο Σιμεόνε: «Όχι, γιατί δουλεύουμε συνεχώς και είναι δύσκολο να επικοινωνήσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις