Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: «Μέσα» Ζίβκοβιτς και Τζίμας για το ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: «Μέσα» Ζίβκοβιτς και Τζίμας για το ντέρμπι
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στην έδρα του συμπολίτη, Άρη (07.01 / 19:30, Newsit.gr).

Με στόχο την έβδομη διαδοχική του νίκη στη Super League, που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού τόσο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς όσο και ο Στέφανος Τζίμας ξεπέρασαν τραυματισμό και ίωση, αντίστοιχα, και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Απόντες, ως γνωστό, είναι οι Γουίλιαν Τρόοστ-Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα, που θα συμμετέχουν με τις εθνικές ομάδες Νιγηρίας και Τανζανίας, αντίστοιχα, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού από τις 13 Ιανουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις