Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις Τερζή και Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις Τερζή και Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι

Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Τόλη Τερζή να θεωρεί ότι αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή θα έπρεπε να ήταν ο Άρης.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του ντέρμπι από τις δύο ομάδες.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη:

Για τις δύο εικόνες της ομάδας του σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα, ήμασταν εμείς, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο κεφαλιές σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας που δεν είχε φάσεις. Τα παιδιά ξοδέψανε πολύ ενέργεια, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο και πλέον περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης (σ.σ με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Για το γεγονός πως απομένουν τρία παιχνίδια και αν μπορεί ο Άρης να προλάβει τα play-off: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε το -6, θέλουμε το 3χ3 και προλαβαίνουμε γιατί είναι στο χέρι μας, έχουμε την έλευση νέου προπονητή από αύριο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες για την εξάδα».

Για το αν αισθάνεται αισιόδοξος με βάση την εικόνα της ομάδας του σήμερα: «Tα παιδιά ήταν πολύ καλά μέσα στη βδομάδα και σήμερα επίσης, αν έπρεπε μία ομάδα να κερδίσει ήταν η δικιά μας, ο αντίπαλος δεν είχε ούτε τελική στην εστία μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα: «Ο αγώνας είχε ένταση και οι δύο ομάδες σταθήκαμε με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Ο ένας προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και ο άλλος να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που είχαμε από μια ευκαιρία».

Για το τελικό αποτέλεσμα και αν τον αφήνει ευχαριστημένο: «Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των τελευταίων είκοσι λεπτών, πως πιέσαμε και δημιουργήσαμε αν λάβουμε υπόψιν πως είχαμε και ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και ένα ταξίδι στη Δανία. Από την άλλη ο αντίπαλος είχε να προετοιμάσει ένα παιχνίδι. Έναν… τελικό όπως είναι συνήθως για εκείνον αυτά τα παιχνίδια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις