Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης: Προσφυγή του Αγκάνθο κατά των “κιτρίνων” – Πρόβλημα με το “Βικελίδης” και αναζήτηση έδρας

Άρης: Προσφυγή του Αγκάνθο κατά των “κιτρίνων” – Πρόβλημα με το “Βικελίδης” και αναζήτηση έδρας
ΦΩΤΟ Intime

Δύσκολη μέρα για τον Άρη που εκτός από το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης του, Νταβίντ Αγκάνθο, κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ομάδας, πληροφορήθηκε πως θα πρέπει να βρει έδρα να τον φιλοξενήσει για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Άρης έχει ξανά μπλεξίματα μετά την περίφημη υπόθεση Σιστόν, αφού ο 39χρονος -πλέον- Ισπανός επιθετικός Νταβίντ Αγκάνθο που έχει περάσει από τους “κίτρινους”, κατέθεσε προσφυγή εναντίον τους για οφειλές ύψους 98.000 ευρώ στο πρόσωπό του από την παλιά ΠΑΕ και ο ιδιοκτήτης, Θεόδωρος Καρυπίδης, καλείται να βρει λύση στο ζήτημα.

Συν τοις άλλοις έχει προκύψει και ζήτημα με το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο χλοοτάπητας της έδρας των “κιτρίνων” έχει προσβληθεί από μύκητες, με αποτέλεσμα τα γίνονται εργασίες αντικατάστασής του, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν 20 ημέρες, και ο Άρης πρέπει να βρει έδρα για να διεξαχθεί το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην 5η αγωνιστική της Superleague.

Oι προτάσεις που έχουν πέσει στο… τραπέζι αφορούν τα γήπεδα της Βέροιας, των Ζωσιμάδων στα Γιάννενα και το Αλκαζάρ της Λάρισας, ενώ πάντα υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη να ζητήσουν από την Superleague και τον Απόλλωνα να διεξαχθεί το ματς στη Ριζούπολη και αυτό του 2ου γύρου στο “Κλ. Βικελίδης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις