Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Άρης: «Τρέχει» ο Ματίγια για το ματς της Ριζούπολης

Άρης: «Τρέχει» ο Ματίγια για το ματς της Ριζούπολης
ΦΩΤΟ Intime

Πρόβλημα με τον Χαβιέ Ματίγια αντιμετωπίζει ο Άρης καθώς ο Ισπανός άσος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (21/1) και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (23/1).

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (21/1) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία-εξπρές ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καμάρας» (23/01, 17:15), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Χαβιέ Ματίγια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στην ποδοκνημική και τον άφησαν εκτός του αγώνα Κυπέλλου. Ο Ισπανός μέσος θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί κανονικά και, αν τα καταφέρει, πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Ριζούπολης. Παιχνίδι από το οποίο ο Γιοάν Μπεναλουάν θα απουσιάσει σίγουρα, καθώς δηλώθηκε να εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Παράλληλα, ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους «κίτρινους» περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί αεροπορικώς το απόγευμα για την Αθήνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις