Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο Λονδίνο και οι φίλοι των Πειραιωτών “έβαψαν” ερυθρόλευκη τόσο την αγγλική πρωτεύουσα, όσο και το Emirates.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέκεται για ακόμα μία φορά αρωγός στην προσπάθεια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των παικτών του, προκειμένου να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Άρσεναλ κι έτσι να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι φίλοι της ομάδας πήραν τη θέση τους στο Emirates, γεμίζοντας το κάτω μέρος, σε ένα από τα πέταλα του γηπέδου και δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η είσοδος των παικτών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του Έμιρεϊτς για την προθέρμανσή τους, έφερε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους περίπου 4.000 οπαδούς των Πειραιωτών που είχαν πάρει θέση στις εξέδρες.