Αθλητικά

Ασταμάτητη η Δανάη Μπακογιάννη, έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα με εμπόδια

Παρά την κορυφαία επίδοση, έμεινε εκτός τελικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η 17χρονη Δανάη Μπακογιάννη συνέχισε τις φοβερές επιδόσεις της στα 100 μέτρα με εμπόδια του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, κάτω των 20 ετών, πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Με χρόνο 13.59 στα ημιτελικά των 100 μέτρων του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου Κ20, η Δανάη Μπακογιάννη έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμά της, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το μεγάλο τελικό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 18η συνολικά στα ημιτελικά, αλλά έδειξε ότι είναι μία από τις καλύτερες αθλήτριες της ηλικίας της, με μόνο μία αθλήτρια του 2009 να είναι μπροστά της, η κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα