Την ώρα που ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθούσε τον τελικό της Πορτογαλίας με την Γαλλία, ένας διαρρήκτης παραβίασε την πόρτα του υπογείου του.
Για κακή του τύχη, τη στιγμή εκείνη μία από τις οικιακές βοηθούς του Μουρίνιο βρισκόταν εκεί και μόλις τον αντιλήφθηκε έβαλε τις φωνές, τρέποντας τον σε φυγή. Οι άνθρωποι της ασφάλειας του Πορτογάλου κατάφεραν ωστόσο να τον σταμάτησαν και μετά η Αστυνομία τον συνέλαβε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθούσε άφωνος την σκηνή της σύλληψης. Δεν πιστεύω ότι ο διαρρήκτης γνώρισε ότι προσπάθησε να εισβάλλει στην οικία του πιο διάσημου προπονητή του κόσμου”, δήλωσε στη Sun αυτόπτης μάρτυρας.
Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο διαρρήκτης αφέθηκε ελεύθερος με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως δεν γνώριζε ότι το σπίτι στο οποίο επιχείρησε να μπει ήταν του Μουρίνιο.