Αθλητικά

Αχ βρε Ότο – Υποβιβάστηκε η Χέρτα του Ρεχάγκελ

Ο Γερμανός τεχνικός δεν κατάφερε και αυτή την φορά να κάνει το… θαύμα του, αφού η Χέρτα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, από την Φορτούνα του Ντίσελντορφ. "Ντου" των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ένα λεπτό πριν τελειώσει το ματς!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Η ομάδα του Βερολίνου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ (1-2 το 1ο ματς) κι έτσι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Τσβάιτε Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μπάιστερ άνοιξε το σκορ. Η απάντηση της Χέρτα ήρθε στο 23′ με τον Μπεν Χατίρα για το 1-1. Στο 55’ όμως ο ίδιος παίκτης άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της (2η κίτρινη).

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιοβάνοβιτς με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1. Στο 85′ ο Ράφαελ έδωσε… ζωή στην ομάδα του, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με τη Χέρτα πλέον να θέλει ένα γκολ για την παραμονή.

Ο διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά στο 6ο οι φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την άνοδο, χωρίς να έχει σφυριχτεί η λήξη.

Ο ρέφερι πήγε στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες και περίμεναν να αδειάσει ο αγωνιστικός χώρος για να συνεχιστεί το ματς, κάτι που έγινε 20 λεπτά αργότερα.

Το… χρυσό γκολ δεν ήρθε ούτε στο ένα λεπτό που απέμενε και έτσι η Φορτούνα επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 15 χρόνια, ενώ η Χέρτα επέστρεψε στην 2η κατηγορία, έναν χρόνο μετά την άνοδό της.


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα