Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Αυτός θα ξεπεράσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!” – video

“Αυτός θα ξεπεράσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!” – video
ΦΩΤΟ instagram

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συζητείται για MVP του NBA και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στους Ντάλας Μάβερικς. Καλύτερος όλων όμως θεωρείται ότι είναι ο βενιαμίν της οικογένειας, Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Με τίτλο “Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ίσως δεν είναι ο καλύτερος της οικογένειας”, ένα από τα κορυφαία αθλητικά Μέσα των ΗΠΑ, ασχολείται με τον μικρό αδερφό του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA, Άλεξ, προωθώντας ένα video με λεπτομέρειες γύρω από το νεαρό παίκτη.

Ο μικρότερος των αδερφών Αντετοκούνμπο, στα 16 του χρόνια, αγωνίζεται στο σχολικό πρωτάθλημα του Μιλγουόκι, αφού ζει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ήδη έχει αρχίσει να “τραβά” πάνω του τα “βλέμματα” των ανθρώπων του NBA, καθώς διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά τόσο σωματικά, όσο και τεχνικά.

Ο ίδιος ο Γιάννης υποστηρίζει μάλιστα διαρκώς, ότι ο μικρός του αδερφός μπορεί να γίνει καλύτερός του και να τον ξεπεράσει, με το Bleacher Report, να αναρωτιέται αν ο πραγματικός “Greek Freak”, ονομάζεται τελικά, Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Το video για τον Άλεξ Αντετοκούνμπο

https://www.instagram.com/p/BaAUupZHPCJ/?taken-by=alex_ante29

https://www.instagram.com/p/BfTzALMh5U9/?taken-by=alex_ante29

https://www.instagram.com/p/Bf3nONVhxIm/?taken-by=alex_ante29

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις