Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δάκρυα και “αποθέωση” στη φιέστα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού [pic, vid]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το “τριφύλλι” γιόρτασε την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος και 10ου νταμπλ στην ιστορία του μπροστά σε 18.000 οπαδούς που βρέθηκαν στη φιέστα του ΟΑΚΑ. Οι συγκινητικές στιγμές με τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, η “αποθέωση” για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και η.. κούπα στα χέρια του Νικ Καλάθη.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ -και το βράδυ της Δευτέρας- την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μια ημέρα μετά το 3-2 στην έδρα του Ολυμπιακού.

Όταν όλοι εκεί… Ο κόσμος, λίγες ώρες μετά την μεγαλειώδη υποδοχή που επιφύλαξε στους παίκτες στο ΟΑΚΑ- γέμισε τις εξέδρες του κλειστού, οι ιστορικοί ηγέτες της “πράσινης” ΚΑΕ, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως και ο πρώην ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Όλοι αυτοί βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισαν την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος του “τριφυλλιού”, που συνοδεύτηκε με το 10 νταμπλ του. 

Οι παίκτες παρουσιάστηκαν, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπαν συγκινητικά λόγια για τα επιτεύγματα του “εξάστερου” και την στήριξη του κόσμου (μάλιστα, ο πρώτος δάκρυσε) και το φινάλε της βραδιάς βρήκε τον Νικ Καλάθη να σηκώνει στον “αέρα” του ΟΑΚΑ την κούπα του πρωταθλητή.

Παναθηναϊκός: “Όρθιο” το ΟΑΚΑ! “Αποθέωση” για Παύλο Γιαννακόπουλο [vid]

Η φιέστα ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να μπαίνει στο παρκέ για να μοιραστεί με τους παίκτες τη χαρά του και να βγει μαζί να τα μπασκετικά του ινδάλματα πολλές φωτογραφίες…

Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ “κάηκε” για τον Διαμαντίδη! [vids]

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε