Αθλητικά

Δείτε τους αδερφούς Αντετοκούνμπο με παραλλαγή! Παρουσιάστηκαν (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φόρεσαν την παραλλαγή του στρατού! Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι πέρασαν την πύλη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, ανταποκρινόμενοι στην κλήση για τη στρατιωτική τους θητεία.

Οι δυο σταρ του μπάσκετ έφθασαν στο στρατόπεδο συνοδευόμενοι από τον μάνατζερ τους και κατευθύνθηκαν με όχημα του στρατού στο στρατολογικό γραφείο, προκειμένου να καταθέσουν τα χαρτιά τους και να ζητήσουν αναβολή στράτευσης μέχρι τον επόμενο Μάιο.

Οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές έχουν μαζί τους ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, καθώς θα διανυκτερεύσουν στον Αυλώνα και αύριο το πρωί θα περάσουν από τη στρατολογία Αθηνών για να λάβουν το χαρτί της αναβολής τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φάνηκε να διασκεδάζει την πρώτη του ημέρα στο στρατό καθώς απαθανάτιζε με το κινητό του τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον παρακολουθούσαν, ενώ ο Θανάσης ενθουσιάστηκε με την εμπειρία της καρότσας του στρατιωτικού τζιπ, στην οποία επιβιβάστηκαν για να κινηθούν εντός του κέντρου εκπαίδευσης.

 

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα