Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Δεν ξανάγινε! Εκτός Wimbledon και ο Φέντερερ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ελβετός μπορεί να αισθάνεται ως… δεύτερο σπίτι του το Wimbledon αφού το έχει κατακτήσει 7 φορές αλλά φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μετά τον Ναδάλ και την Σαράποβα ήρθε η σειρά του Ρότζερ Φέντερερ να αποκλειστεί από τον δεύτερο γύρο, κάτι που είχε να του συμβεί από το 2003 σε τουρνουά Grand Slam.

Ο Σεργκέι Στακόφσκι (νούμερο 116) δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Φέντερερ και μάλιστα στα κορτ του Wimbledon. Κι όμως έγινε.

Ο Ρώσος επικράτησε με 3-1 σετ (6-7, 7-6, 7-5, 7-6) μετά από έναν αγώνα – θρίλερ με τα τρία από τα 4 σετ να κρίνονται στο τάι μπρέικ και με όπλο το εκπληκτικό σερβίς του απέκλεισε τον Ελβετό τενίστα.

Ο Φέντερερ από το 2003 όταν και είχε κατακτήσει το πρώτο του Wimbledon δεν είχε αποκλειστεί ποτέ πριν τον τρίτο γύρο σε οποιοδήποτε τουρνουά Grand Slam ενώ για πρώτη φορά μετά από 36 συνεχόμενα GS δεν έφτασε, τουλάχιστον, στους προημιτελικούς.

Ο Φέντερερ εκτός, ο Ναδάλ εκτός, η Σαράποβα εκτός. Τζόκοβιτς και Σερένα Γουίλιαμς φαίνεται να παίζουν μόνοι τους αλλά με το φετινό Wimbledon κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις.

Κι άλλη “βόμβα” στο Wimbledon – Αποκλείστηκε η Σαράποβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε