Αθλητικά

“Δένει” Μαζουάκου και Ομάρ ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Αρτούρ Μαζουακού και ετοιμάζονται να το δείξουν και στην πράξη, προτείνοντας νέα συμβόλαια στους ακραίους αμυντικούς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει ήδη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportday, σε επαφή με τους εκπροσώπους των δύο παικτών, στους οποίους προτίθενται να προσφέρουν νέα συμβόλαια, ώστε να κόψουν την όρεξη και από ενδεχόμενους “μνηστήρες”.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, στους δύο παίκτες αναμένεται να προταθούν συμβόλαια αυξημένων αποδοχών, ώστε να ανταμείψουν με αυτό τον τρόπο την προσφορά τους, αλλά και να εξασφαλίσουν πιο εύκολα την υπογραφή τους στα νέα συμβόλαια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στον Ολυμπιακό θα κινηθούν για να κάνουν δικούς τους και τους Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί στην ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα