Αθλητικά

“Δένει” με… ηγεμονικό συμβόλαιο τον Ομπράντοβιτς η Φενέρ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς οδήγησε τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στο Final 4 της Ευρωλίγκας και ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας του δίνει... γη και ύδωρ ώστε να τον κρατήσει για πολλά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα, ο Ομπράντοβιτς και ο πρόεδρος της Φενέρ έδωσαν τα χέρια λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για τη Μαδρίτη, ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2017.

Ο Ζοτς θα εισπράξει ακόμη περισσότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του μέχρι τώρα, ενώ έχει το ελεύθερο να δαπανήσει μεγάλα ποσά για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ των Τούρκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα