Αθλητικά

“Δένει” τον Αθανασιάδη ο Σαββίδης

Μέσα στις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Metrosport” ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα, αφού αποτελεί λεναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της τη φετινή σεζόν (έχει πετύχει 20 γκολ σε 28 αγώνες)

Για αυτό τον λόγο, ο 24χρονος επιθετικός αναμένεται σύντομα να κληθεί στα γραφεία του “δικέφαλου του Βορρά” για να του προταθεί επέκταση συμβολαίου με βελτιωμένες αποδοχές σε σχέση με τις τωρινές.

Το τρέχων συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού λήγει το 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα