Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Διαιτητές Super League: «Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου, τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε»

Διαιτητές Super League: «Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου, τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε»
Eurokinissi

Οι διαιτητές της Super League τοποθετήθηκαν για την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Σταύρου Μάνταλου, “αφήνοντας” μια τρομερή ατάκα!

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την Τετάρτη (24.01.2024) πως η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, με τους “μεγάλους της Super League να τοποθετούνται, ζητώντας να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Μια ημέρα μετά (25.01) οι διαιτητές και βοηθοί των διαιτητών της Super League τοποθετήθηκαν και ανέφεραν πως για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους θα πρέπει να τις κρύβουν.

Η ανακοίνωση διαιτητών και βοηθών στη Super League:

“Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στην δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μια άνανδρη επίθεση αυτή τη φορά σε ΓΥΝΑΙΚΑ.

Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών ήταν για άλλη μια φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα!

Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει, αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς!

Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου . Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις