Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Διαιτητικά παράπονα από Τζον Φαν’τ Σιπ για το Μαρσέιγ – Άγιαξ: «Δεχτήκαμε κάποια περίεργα γκολ»

Διαιτητικά παράπονα από Τζον Φαν’τ Σιπ για το Μαρσέιγ – Άγιαξ: «Δεχτήκαμε κάποια περίεργα γκολ»
Reuters

Πολλά παράπονα από τον Τζον Φαν΄τ Σιπ για τις διαιτητικές αποφάσεις του Σιμόνε Σότσα στο Μαρσέιγ – Άγιαξ (4-3) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Μαρσέιγ πήρε το «θρίλερ» της Μασσαλίας με τον Αγιαξ (4-3) με χατ τρικ του Πιέρ Εϊμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, εξασφάλισε την θέση της στην πρώτη δυάδα και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει την πρωτιά του 2ου ομίλου του Europa League στην έδρα της Μπράιτον, στριμώχνοντας στα… σχοινιά την ομάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο ολλανδικός σύλλογος -που θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο φινάλε της φάσης των ομίλων, θέλοντας μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Conference League- έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, όπως σχετικά ανέφερε ο προπονητής του, Τζον Φαν’τ Σιπ:

«Ακόμη και με δέκα παίκτες μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά δεχτήκαμε περίεργα γκολ. Το πρώτο πέναλτι είναι πολύ αυστηρό, όπως και το δεύτερο. Νομίζω πως ο διαιτητής έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, οπότε ίσως είχε άγχος. Ακόμη και η αποβολή του Μπέργκχαους είναι τραβηγμένη. Βρίσκει την μπάλα. Αν το δεις έξι φορές φαίνεται όλο και χειρότερο. Έτσι μέσω VAR άλλαξε την απόφαση της κίτρινης σε κόκκινη κάρτα. Ήταν και άδικη απόφαση», τόνισε ο Ολλανδός πρώην τεχνικός της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις