Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαστημική Μπαρτσελόνα, ρέκορντμαν συμμετοχών ο Μέσι (video)

Διαστημική Μπαρτσελόνα, ρέκορντμαν συμμετοχών ο Μέσι (video)

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και διαλύει τα πάντα στο πέρασμα της, τις τελευταίες εβδομάδες. Οι Καταλανοί διεύρυναν στα 18 παιχνίδια το αήττητο σερί τους στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά το εμφατικό πέρασμα της με 6-1 από την έδρα της Σοσιεδάδ, για την 28η αγωνιστική.

Οι “μπλαουγκράνα” ήταν… ασυγκράτητοι στην επίθεση, κυρίως στην επανάληψη, δίνοντας συνέχεια στην «καταδίωξη» της κορυφής και της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται στο +4.

Σκόρερ της Μπαρτσελόνα ήταν οι Γκριεζμάν (37΄), Ντεστ (43΄, 53΄), Μέσι (56΄, 89΄) και Ντεμπελέ (77΄), ενώ το γκολ της… τιμής για τη Σοσιεδάδ το σημείωσε ο Μουγκουρούθα (77΄).

Ρέκορντμαν συμμετοχών ο Μέσι

Στο μεταξύ, ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ συμπλήρωσε απέναντι στη Σοσιεδάδ τον 768ο αγώνα του, «εκθρονίζοντας» από την κορυφή της σχετικής λίστας τον Τσάβι Ερνάντες (767).

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έφτασε στο ρεκόρ με τις συμμετοχές του σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις με τη φανέλα των Καταλανών, αλλά τις περισσότερες τις έχει στη LaLiga. Συνολικά μετράει 511 στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League έχει 149.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις