Αθλητικά

Δοκιμάζει επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Ο Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε θα έρθει την Δευτέρα, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Φερνάντο Σάντος και αν πείσει θα αποκτηθεί.

Ο επιθετικός της Μουσκρόν βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του αφού η Βελγική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη αγορά και ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Ο Οκβουνβάνε έχει 43 διεθνείς συμμετοχές και έχει σημειώσει 11 τέρματα με την Εθνική ομάδα του Μπαχρέιν.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα