Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εξετάζει και Ντόρσεϊ για αντι-Λάσμε ο Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τον Λάσμε ο οποίος ζητούσε συνεχώς παραπάνω χρήματα και έτσι στρέφεται σε άλλες λύσεις. Λαουάλ, Τάιους και Ντόρσεϊ στο μπλοκάκι του Πεδουλάκη.

Ο Στεφάν Λάσμε πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και θέλει να την εξαργυρώσει με το μεγαλύτερο δυνατό συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε υπέρβαση αφού του προσέφερε διπλάσια χρήματα από αυτά που εισέπραττε ο Γκαμπονέζος όμως οι απαιτήσεις του κρίθηκαν εξωπραγματικές αφού αξίωσε 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο.

Οι πράσινοι απέσυραν την προτασή τους και στρέφονται σε άλλες λύσεις. Ο Γκάνι Λαουάλ της Ρόμα είναι η λύση που ξεχωρίζει. Ο Νιγηριανός σέντερ μοιάζει αγωνιστικά με τον Λάσμε. Είναι πολύ αθλητικός, καλός αμυντικός και αποτελεσματικός στα τελειώματα κοντά στο καλάθι. Μειονεκτημά του η τεχνική, κάτι που ίσχυε και με τον Λάσμε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει σημειώσει και τις περιπτώσεις του Άλεξ Τάιους της Καντού και του Τζόι Ντόρσεϊ. Ο πρώτος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μακάμπι ενώ ο πρώην ερυθρόλευκος σέντερ προβληματίζει λόγω του άστατου χαρακτήρα του.

Ο Λάσμε… τελείωσε – Ο Γκιστ ανανέωσε!

Τέλος ο Λάσμε από τον Παναθηναϊκό!

Το τυπικό “όχι” του Χάινς στον Ολυμπιακό

Χορός εκατομμυρίων στα… πόδια του Σπανούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε