Αθλητικά

Εκτός αποστολής ο Ιωάννου

Το πρόβλημα του 31χρονου επιθετικού της Κέρκυρας στο γόνατο δεν έχει ξεπεραστεί και δεν θα δώσει το "παρών" στον αγώνα με τον Ηρακλή, για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Παρασκευαϊδης, Λαμπρόπουλος και Μίχος, οι οποίοι είναι επίσης τραυματίες, γεγονός που προβληματίζει τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα των “Φαιάκων”.

Η αποστολή του Ηρακλή για το ματς της Κυριακής:

Αποστολίδης, Ιωάννου Δ., Βενέτης, Στολτίδης, Καλατζής, Δεινόπαπας, Γκουστάβο, Μακρυδημήτρης, Φλάβιο, Τσίγκας, Γιάντσης, Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Κοντοδήμος, Κωνσταντόπουλος, Επστάιν, Μακρής, Βιόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα