Αθλητικά

Εκτός τελικού στα 100μ πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Με επίδοση 57.97 στον πρώτο ημιτελικό στα 100μ πεταλούδα, η Άννα Ντουντουνάκη κατέλαβε την 6η θέση στη σειρά της και την 12η στη γενική κατάταξη κι αποκλείστηκε από τον αυριανό τελικό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Άννα Ντουντουνάκη, προκρίθηκε με τον 12ο χρόνο στα ημιτελικά και είχε μία πολύ δύσκολη σειρά με την ολυμπιονίκη ΜακΚίον και την παγκόσμια πρωταθλήτρια Χάσκε μαζί και τις Χάνσον και Γουόλς. Ηξερε ότι για να μπει τελικό θα χρειαστεί χρόνο αρκετά κάτω από τα 58 δευτερόλεπτα και γύρισε 5η στο 50αρι (26.63). Το 57.97 δεν την έβαλε στην οκτάδα, αφού και η δεύτερη σειρά πήγε γρήγορα, με αποτέλεσμα να καταταγεί τελικά στην 12η θέση.

Η όγδοη που προκρίθηκε ήταν η Γαλλίδα Μαρί Βατέλ με 57.17.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»