Αθλητικά

Ελεάννα Χριστινάκη στο PS Blog: «Ήμουν παράλυτη σχεδόν 6 μήνες, παρακαλούσα τον Θεό να περπατήσω ξανά»

Μίλησε για την ιδιαίτερη εμπειρία της από το NCAA και για τα όνειρά της με την Εθνική Ομάδα

Λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ξεκινά σήμερα στο Φάληρο, η εκπομπή “Off The Record” του PS Blog φιλοξενεί την Ελεάννα Χριστινάκη, σε μια συνέντευξη που φωτίζει άγνωστες πτυχές της.

Η Ελληνίδα διεθνής αποκαλύπτει στην κάμερα του “Off The Record” την τοποθεσία που λειτούργησε ως «καταφύγιο» για εκείνη τη δύσκολη περίοδο μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη το 2019, όταν πίστεψε πως ίσως δεν θα περπατούσε ξανά.

Παράλληλα, μιλά για την ιδιαίτερη εμπειρία της από το NCAA και για τα όνειρά της με την Εθνική Ομάδα, ενώ, απαντώντας «χωρίς φίλτρο» σε πιο διασκεδαστικές ερωτήσεις, εκμυστηρεύεται το γούρι της, θυμάται το πιο σκληρό trash talking που έχει δεχθεί, περιγράφει τι έκανε με τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από το μπάσκετ και δίνει μια υπόσχεση για το πώς θα πανηγυρίσει μια μεγάλη διάκριση με τη γαλανόλευκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα