Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ελλάδα – Ουκρανία: Ντέρμπι κορυφής στον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2022

Ελλάδα – Ουκρανία: Ντέρμπι κορυφής στον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2022

Το Eurobasket 2022 συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της τέταρτης αγωνιστικής. Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ δίνει το απόγευμα (18:00, ΕΡΤ1, newsit.gr) ντέρμπι κορυφής με την Ουκρανία για τον τρίτο όμιλο.

Ελλάδα και Ουκρανία παραμένουν αήττητες ύστερα από τρεις αγωνιστικές, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα νοκ άουτ παιχνίδια. Η νίκη στο ντέρμπι κορυφής θα χαρίσει στην Ελλάδα και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο του Μιλάνου.

Ο πρώτος του τρίτου ομίλου θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο του τετάρτου ομίλου την Κυριακή στο Βερολίνο για τους «16». Να σημειωθεί ότι ενδεχόμενη ήττα μπορεί να φέρει την Ελλάδα ακόμη και τρίτη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει και πάλι διαθέσιμο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε αντίθεση με τον αδερφό του Κώστα, ο οποίος ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Εσθονία.  Αρκετό χρόνο θα πάρει και πάλι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ανεβάζει στροφές και φαίνεται ότι θα αποτελέσει τον “πύργο” της γαλανόλευκης στα νοκ άουτ.

Η Ουκρανία μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι και το απέδειξε και με τη νίκη της κόντρα στους Ιταλούς.Ο σέντερ των Κινγκς Άλεξ Λεν και ο σούτινγκ γκαρντ των Ράπτορς Σβι Μιχάιλιουκ ξεχωρίζουν ως ονόματα από το ρόστερ του Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις