Αθλητικά

Ελλάδα – Σκωτία: Πλήγμα με Δημήτρη Κουρμπέλη, νοκ – άουτ για τα δύο παιχνίδια

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την «γαλανόλευκη»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου κόντρα στην Σκωτία στα playoffs του Nations League, καθώς ο διεθνής μέσος ένιωσε ενοχλήσεις. 

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αισθάνεται ενόχληση στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο και να παίρνεται η απόφαση να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου κόντρα στην Σκωτία. 

Κάπως έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί ένα από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του δίχως τον ποδοσφαιριστή της Αλ-Καλίτζ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (17/3/25) που έγινε στο Ρέντη, οι διεθνείς που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα προπονήθηκαν κανονικά, ενώ όσοι παίζουν στα πρωταθλήματα του εξωτερικού ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναφορικά με την Τρίτη (18/3/25) η προπόνηση θα γίνει στις 18:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS